Mangsin tilan ruokamarkkinat järjestettiin jo viidettä kertaa 27.-28.9. Päivölässä. Teemana oli lähiruoka, country ja lähihistoria. Ohjelmaa oli tarjolla sekä lapsille että aikuisille. Myynnissä oli ainoastaan paikallisia tuotteita ja lähiruokaa.

 

Lauantaiaamuna myyjät olivat jo valmistautumassa markkinoita varten. Sää oli markkinoiden kannalta todella suotuisa.

.

Virkkalalainen Päivi Partanen myi markkinoilla alpakkavillasta tehtyjä tuotteitaan.

Eläimetkin saivat tulla mukaan paikalle.

Krister Holmbom myi Tähtelässä viljeltyjä perunoita. Saatavilla oli jopa seitsemää eri lajiketta.

Berndt Gottberg oli lauantaina valmiina ottamaan vastaan ensimmäisen ryhmän, joka lähti mukaan kiertoajelulle Porkkalan entiselle sotilastukikohdalle. Porkkalan evakuoinnista oli kulunut tasan 70 vuotta, ja myös silloin ruoalla oli keskeinen rooli, evakuoitiinhan Porkkalasta keskellä kiireisintä sadonkorjuuaikaa. Sunnuntaina tehtiin vielä muutama kiertoajelu, ja kiinnostuneita löytyi.